Teams
Slik jobber du med team i Huma
Innholdsfortegnelse
Team
Team-funksjonen i Huma lar deg organisere ansatte i grupper basert på oppgaver, roller eller prosjekter på tvers av selskapets strukturer.
-
Team hjelper HR og ledelsen med å samle de rette personene for samarbeid, kunnskapsdeling og effektiv kommunikasjon, uavhengig av lokasjon.
-
Hvert team kan ha sine egne tilgangstillatelser, dokumenter og dedikerte oppgaver, noe som sikrer at kun autoriserte brukere får tilgang til sensitiv informasjon eller viktige arbeidsflyter.
-
En ansatt kan tilhøre flere team samtidig.
-
Alle brukere kan se listen over team, men tilgang til dokumenter, nyheter og annet innhold er begrenset til de med riktige tillatelser.
💡 Ved å bruke team i Huma får organisasjonen bedre oversikt og kontroll, mer målrettet informasjonsdeling, og et tydeligere rammeverk som støtter tverrfaglig samarbeid og styrker organisasjonens fleksibilitet.
Roller
For å opprette, redigere og slette team, samt administrere medlemmene deres, trenger du en «Systemrolle med tilgang til Gruppeadministrasjon». For å gi utvidede tillatelser over selskapets medlemmer til andre brukere, trenger du også tilgang til Gruppetildelinger.
| Tilgang | Rolle |
|---|---|
| Legge til, oppdatere og slette team, legge til og fjerne medlemmer | Systemrolle: Grupper: Administrasjon av grupper |
| Gi utvidede tillatelser over medlemmer | Systemrolle: Grupper: Grupperettigheter |
Opprette team
Brukere med «Systemrolle» med full tilgang til «Gruppe» kan opprette team.
-
Gå til «Personer-modulen»
-
Naviger til fanen «Teams»
-
Klikk «Legg til team»
-
Fyll inn teamdetaljene og tildel medlemmer
-
Klikk «Fortsett»
Når et team er opprettet kan du
-
Legge til ytterligere detaljer og relevante lenker spesifikt for teamet
-
Endre eller oppdatere teammedlemmer når som helst
-
Justere tilgangstillatelser for å styre hvem som kan se eller redigere teaminformasjon, slik at sensitive oppgaver og dokumenter kun er tilgjengelige for autoriserte brukere
-
Få en fullstendig oversikt over teamets medlemmer, innsikt, dokumenter, oppgaver og nyheter som deles innenfor gruppen
Slette, redigere eller konvertere et team
Slette
Når et team er slettet, kan det ikke gjenopprettes.
-
Gå til «Personer-modulen»
-
Naviger til fanen «Teams» Naviger til teamet og klikk på det
-
Klikk på de tre prikkene øverst til høyre «Slett»
Redigere
For å redigere detaljer for teamet må du
-
Gå til «Personer-modulen»
-
Naviger til fanen «Teams»
-
Naviger til teamet og klikk på det
-
Klikk på de tre prikkene øverst til høyre Velg «Rediger team»
Konvertere
Du kan konvertere teamet ditt til å bli et «Selskap» eller en «Lokasjon»
-
Gå til «Personer-modulen»
-
Naviger til fanen «Teams»
-
Naviger til teamet og klikk på det
-
Klikk på de tre prikkene øverst til høyre Velg «Konverter til selskap eller lokasjon»

Legge til eller fjerne medlemmer fra team
Legge til medlemmer i et team
-
Gå til Personer-modulen
-
Naviger til fanen «Teams»
-
Klikk på teamet du vil administrere
-
Klikk «Medlemmer» i toppnavigasjonen
-
Klikk «Legg til medlemmer»
-
Søk etter og velg de ansatte du vil legge til
-
Klikk «Legg til [antall] personer»
Fjerne medlem fra et team
-
Gå til Personer-modulen
-
Naviger til fanen «Teams»
-
Klikk på teamet du vil administrere
-
Klikk «Medlemmer» i toppnavigasjonen
-
Finn medlemmet du vil fjerne
-
Klikk på de tre prikkene ved siden av navnet
-
Klikk «Fjern [navn] fra [teamnavn]» og bekreft
💡 Ansatte kan tilhøre flere team samtidig. Å fjerne noen fra et team påvirker ikke deres andre gruppemedlemskap eller kontoen deres i Huma.

Norsk introduksjonsvideo
Se denne informative videoen for å lære om hvordan Team og Lokasjon fungerer, og hvordan du kan gi spesiell tilgang til medlemmer.