Moduulit
Näin otat moduuleja ja toimintoja käyttöön ja poistat niitä käytöstä Humassa
Sisällysluettelo
- Roolit ja käyttöoikeudet
- Mitä moduulit ovat?
- Moduulin tai toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä
- Usein kysytyt kysymykset
Roolit ja käyttöoikeudet
| Käyttöoikeus | Rooli |
|---|---|
| Moduulien ja toimintojen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä | Järjestelmärooli: Organisaatio → Koko organisaatiota koskevat asetukset |
Mitä moduulit ovat?
Moduulit ovat Human pääosioita, kuten Poissaolot, Asiakirjat, Kyselyt ja Poikkeamat. Jokaisella moduulilla on omat toimintonsa, jotka voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä organisaatiosi tarpeiden mukaan.
Moduulien sisällä on myös yksittäisiä toimintoja, jotka voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä erikseen, esimerkiksi tietyt asiakirjatyypit, kyselytyypit tai tuonti- ja vientitoiminnot.
💡 Kun poistat moduulin tai toiminnon käytöstä, tietoja ei menetetä. Kaikki sisältö ja toiminnot vain piilotetaan, kunnes moduuli otetaan uudelleen käyttöön.
💡 Moduulit löytyvät Human vasemmasta valikosta.
🔗 Katso kaikki moduulimme täältä.
Moduulin tai toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä
- Siirry kohtaan Järjestelmäasetukset
- Napsauta "Moduulit"
- Etsi moduuli tai toiminto, jota haluat muuttaa
- Ota se käyttöön tai poista se käytöstä valitsimesta
💡Jotkin moduulit ja toiminnot on lukittu, eikä niitä voi poistaa käytöstä. Ne sisältyvät aina tilaukseesi, ja ne on merkitty sen mukaisesti.
💡 Jotkin moduulit ja toiminnot ovat saatavilla vain tietyissä tilauksissa. Jos moduulin kohdalla näkyy kehotus päivittää tilaus, ota yhteyttä asiakasvastaavaasi tai Human tukeen saadaksesi lisätietoja.

Usein kysytyt kysymykset
Voiko moduulin ottaa käyttöön vain tietyille työntekijöille tai ryhmille?
Ei. Moduulit otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä koko organisaatiolta. Voit kuitenkin hallita rooleilla ja käyttöoikeuksilla, kuka näkee moduulin sisällön.
Poistuvatko tietomme, jos moduuli poistetaan käytöstä?
Eivät. Kun moduuli poistetaan käytöstä, kaikki sen sisältö ja toiminnot piilotetaan, mutta tietoja ei poisteta. Kun otat moduulin uudelleen käyttöön, kaikki palautuu ennalleen.
Miksi jotkin moduulit näkyvät harmaina?
Harmaana näkyvä moduuli ei joko sisälly nykyiseen tilaukseesi, tai sen käyttö edellyttää, että jokin toinen moduuli otetaan ensin käyttöön. Ota yhteyttä asiakasvastaavaasi tai Human tukeen saadaksesi lisätietoja.
📧 support@hu.ma